Despre noi

Exuberanta, prospetimea ideilor si pasiunea mintilor creative de la Brains Advertising sunt ceea ce cautai. Iti oferim atat creatie, cat si productie publicitara. Astfel, iti economisim timp si bani si evitam scanteile ce apar cand doua sau mai multe stiluri si abordari de intalnesc.

Intreaga pozitionare Brains Advertising este bazata pe creativitate, combinata in mod fericit cu strategia, pentru ca eficienta sa primeze intotdeauna. Prin lipsa departamentului de Client Service, comunicarea este simplificata, creatia preluand informatiile direct de la tine, evitandu-se astfel pierderea unor insight-uri valoroase si scurtand durata procesului. Noi numim asta advertising inteligent.

Suntem nebuni, suntem cuminti, suntem altfel, suntem la fel, suntem mintile creative de la Brains Advertising. Te invitam sa ne cunoastem mai bine.

Ultimele Proiecte

Rebranding Electroaparataj

Compania a trecut printr-un proces de rebranding serios si de profunzime, absolut necesar. Deschiderea catre clienti si parteneri, dorinta de a comunica in mod sincer cu acestia, retehnologizarea, ascensiunea, sunt aspecte ce au fost luate in considerare si se regasesc in identitatea vizuala si verbala a brandului.

logo Electroaparataj

detalii